Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Raul Olajos

Raul Olajos

Detalii politician

Adresa
Timisoara
Social links
Categorie
Politicieni
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
2152

Voteaza & Distribuie

Prezentare politician

Raul Olajos - Vicepresedinte USR Timisoara

Sunt un banatean de 41 ani, din care 20 de ani au fost dedicati educatiei mele si carierei profesionale. Sunt timisorean cu un tata maghiar si o mama nascuta tot in Timisoara. Am origini maghiare, romane si germane. Sunt un banatean tipic.

Sunt absolvent al UVT, mai exact, al Facultatii de Stiinte Economice in 2001 si al Facultatii de Stiinte Politice si Filosofie, specializarea Filosofie in 2003 ca sef de promotie. Cele doua domenii mi-au creionat viata profesionala, din 2003 fiind pe rand: Profesor, Economist-Analist, Director Economic, Expert Judiciar, Director General.

In cariera mea profesionala mi-am asumat proiecte de reorganizare structurala a unor companii aflate in dificultate, o sarcina de care marea majoritate a managerilor fug.

Din 2011 sunt Expert Financiar- Contabil, iar din 2014 fac si Expertize Judiciare pentru Instantele de Judecata. In ultimii 5 ani am evaluat prejudicii in dosare instrumentate de DNA si DIICOT atat pentru Judecatoria Timisoara cat si pentru Tribunal si Curtea de Apel Timis.

Lucreaza la

Filtre politician

Functie: Consilier

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro