Timisoara

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro

Razvan Stana

Razvan Stana

Detalii politician

Adresa
Timisoara
Social links
Categorie
Politicieni
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
3695

Voteaza & Distribuie

Prezentare politician

Razvan Stana - Consilier local - Vicepresedinte USR Timisoara

M-am născut în Târgu-Jiu, sunt absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, iar în prezent lucrez ca director de vânzări pentru Transilvania al unei corporații multinaționale din domeniul meu de activitate. Sunt un familist convins, iubesc plimbările alături de soția și fetița noastră, joc baschet și sunt un pasionat de filme.

De ce politică și de ce USR

Pentru că de ani de zile am fost implicat în proiecte sociale în educație și sănătate și am spus că aș dori să aduc acele modele de bună practică și în administrația statului român. Pentru că eu cred că viitorul nostru stă în mâinile noastre doar dacă ne implicăm și schimbăm fiecare dintre noi ceva, în jurul nostru, în bine. Pentru că viitorul nostru sunt copiii noștri și eu sunt determina să fac tot ce-mi stă în puteri și pricepere pentru a-le oferi șanse mai bune la educație și sănătate. Pentru că Timișoara mi-este casă și acasă, mi-a oferit atât de multe și am simțit că este datoria mea să-i ofer tot ce pot înapoi, prin munca mea și implicarea mea civică.

De ce USR?

Evident pentru că a fost și este singura alegere logică. Un partid al unor oameni ce iubesc România și românii, un partid al celor ce au spus: destul! hoției practicate ca politică de stat. Un partid al oamenilor cărora le pasă de cei din jurul lor și care pun interesele cetățeanului mai presus de orice interes personal. Și pentru că este fain să fii alături de oameni faini.

Lucreaza la

Filtre politician

Functie: Consilier

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii