Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Romania a surclasat Namibia cu 43-3! Jucatorii de la Timisoara au pus umarul

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
829

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Reprezentativa României a surclasat selecționata Namibiei cu scorul de 43-3 (17-3), miercuri seara, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, în a doua etapă a competiției World Rugby Nations Cup 2015. Dorin Radoi, Marian Drenceanu si Randall Morisson de la Timisoara Saracens au inceput titulari, al treilea dintre ei debutand chiar cu eseu sub tricolor. Fostul timisoarean Fercu a jucat si el, pe parcurs intrand si Calafeteanu si Lazar, ceilalti membri ai delegatiei banatene la nationala.
Meciul dintre cele două participante la Cupa Mondială din Anglia a fost echilibrat doar în prima sa parte, după care ''Stejarii'' au luat jocul pe cont propriu și au câștigat la o diferență categorică, reușind nu mai puțin de șapte eseuri, fapt care le-a adus punctul bonus ofensiv. Cele șapte eseuri ale României au fost reușite de Mihai Macovei (două), Florin Surugiu, Ionuț Botezatu, Florin Ioniță, Randall Morrison și Florin Vlaicu, patru dintre ele transformate, două de Dănuț Dumbravă și alte două de Vlaicu.
Tot miercuri, Argentina Jaguars a dispus de Spania cu 15-6. În prima etapă, ''Stejarii'' s-au impus în fața Spaniei cu scorul de 35-9, în timp ce africanii au fost învinși de Argentina Jaguars cu 30-10.
În clasament, România ocupă primul loc, cu 9 puncte, urmată de Argentina Jaguars, 9 puncte, Spania, 0 puncte, Namibia, 0 puncte.
Duminică, de la ora 20,00, România și Argentina Jaguars se vor întâlni într-un meci cu trofeul pe masă, precedat de partida Spania — Namibia (17,00).

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro