Timisoara

Roxi Rose

Detalii blogger

Adresa
Timisoara
Web
https://roxirose.com
Social links
Categorie
Bloggeri
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1149

Voteaza & Distribuie

Prezentare blogger

Îmi place să inspir și să creez. Gândindu-mă că „tot ce există pe acest Pământ, a fost creat de oameni”, mă arunc mereu în necunoscutul noilor oportunități. Am terminat cel mai bun liceu din Vestul Țării, Colegiul Național Bănățean secția Matematică-Informatică Intensiv, fără să am habar la acea vreme cât aveau să mă ajute cele asimilate pe parcursul său. A urmat Facultatea de Drept, pe care o urmez cu pasiune în prezent și care, a schimbat ramuri din concepțiile mele.

Creația, concepută pentru a putea fi percepută cu oricare dintre cele 6 simțuri pe care le deținem, ia naștere din pasiune, studiu și multă muncă. Respect oamenii care luptă până în pânzele albe pentru a-și vedea visele împlinite, iar implicit, mă respect pe mine. Trăim într-o lume flămândă, din cauza valorilor morale pe cale de dispariție, lume în care mă găsesc drept un soldat luptător împotriva imperfecțiunii. Perfecțiunea nu poate fi atinsă, însă poate fi căutată. Cine ne oprește? E plăcut sau, după caz, frustrant dacă stai să te gândești că viața ta depinde numai și numai de tine și de deciziile tale, pentru că, alegerea îți aparține: viața ta poate fi tangentă sau divergentă perfecțiunii. Dacă există un mijloc prin care să inspir oamenii din jurul meu, acela este prin a fi eu însumi.

Sunt complicată, într-un cuvânt, considerând că nu aș putea exista fără a fi iubitoare de frumos, fără a scrie și a fi implicit, blogger; Nu aș putea exista fără a fi antreprenor, fără a fi prezentator, fără a organiza totul de la agendă la evenimente, fără a picta sau fără a creea tot ceea ce poate fi creat de mine. O parte din mine tinde spre sfera politică, o parte din mine spre sfera modei și a inovativului, dar oricâte oportunități aș întâlni, voi rămâne mereu axată pe respect și corectitudine, pentru că și mie îmi plac oamenii sinceri cu ei înșiși. Așa că, ori de câte ori te vei hotărî să citești un articol pe acest blog, fie că îl citești în grabă sau dimineața alături de o cafea dulce, vei ști că tot ceea ce vei citi va fi format din opiniile mele, nealterate.

Pentru o listă completă a colaborărilor precedente, accesează RoxiRose.com. Interese principale: Călătorii, Mașini, Stil de viață, Modă.

Lucreaza la