Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

S-a deschis pizzeria Bella Italia!

Nou in Iulius Mall Timisoara: YOYOGHURT

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 deceniu si 3 ani
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
2177

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Din 18 iunie 2010
Daca esti fan al mancarurilor traditionale italiene, te invitam la pizzeria BELLA ITALIA din Foodcourt Almondo. Vei avea ocazia sa gusti din meniuri pregatite de maestri bucatari italieni, de la pizza si paste, pana la salate si dulciuri.
In plus, copiii se pot bucura de meniul “Bella Bambini”. Special pentru ei, BELLA ITALIA a pregatit weekend-ul acesta o mega-petrecere cu muzica, baloane si jocuri.
Asadar, toti copiii sunt invitati sambata si duminica, incepand cu ora 11.00, la pizzeria BELLA ITALIA din Foodcourt Almondo.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com