Timisoara

Saratoga

Saratoga

Detalii magazin/service IT

Adresa
Timisoara, Strada Vasile Georgevici, nr. 3
Telefon
0744521989
Categorie
Magazine / service IT
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
3473

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin/service IT

Saratoga Timisoara

Prezență din noiembrie 1994 pe piața IT din România, hotarâtă să aibă un cuvânt de spus în domeniul soluțiilor informatice. În momentul de față se poate vorbi de un lider al pieței locale în domeniul proiectării și realizării de retele structurate voce-date și totodată de o firmă puternică în domeniul serviciilor de IT&C, al soluțiilor și sistemelor de supraveghere video, control acces, dtetecție ecracșie și incendiu. Saratoga înseamna o echipa de specialisti care acopera profesional toate domeniile de activitate IT.

Dincolo de tehnologii, de produsele şi serviciile pe care le oferă, specialiştii firmei sunt aceia care asigură succesul companiei şisatisfacţiaclienţilor. Echipa cu experiență şi dinamică, este unul din punctele tari ale firmei şi poate cel mai important, care contribuie la îndeplinirea obiectivelor şi strategiei generale. Educaţia prin training, cursuri de specialitate şi alte metode de specializare reprezintă principala garanţie pentru calitatea şi standardele înalte ale serviciilor oferite de Saratoga prin echipa de profesionişti formată de-a lungul anilor.

Firma Saratoga acţionează pentru:
•Îmbunătăţirea continuă a calităţii lucrărilor executate,
uzând de tehnologii şi materiale de ultimă generaţie;
• Satisfacerea cu promptitudine a solicitărilor clienţilor şi partenerilor în scopul demonstrării capabilităţii şi competitivităţii companiei;
• Ridicarea nivelului satisfacţiei clientului prin tratarea lui cu multă solicitudine, promptitudine, profesionalism şi onestitate.

Orar magazin/service IT

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre magazin/service IT

Zone din Timisoara: Cetate