Timisoara

Școala Eurotraining începe noul curs de Coafor

Școala Eurotraining începe noul curs de Coafor

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
Scoala Eurotraining
Vizualizari
605

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Școala Eurotraining din Timișoara organizează primăvara aceasta o nouă ediție pentru cursul de Coafor. Începutul lunii Februarie a dat curs liber înscrierilor, iar promisiunea unei ediții High Level provoacă nerăbdare în toți participanții.

Ce vor învăța cursanții?
În cadrul cursului de Coafor, se va pune accentul atât pe tuns, colorimetrie, diagnoză, coafură de zi și de seară, avangardă, cât și clasicele împletituri și bucle adaptate.
Fie că vor să-și pornească propria afacere, fie că vor să lucreze într-unul din saloanele de elită, programa cursului acoperă toate competențele necesare și relevante pentru această meserie.
Cursanții vor mai învăța că nu sunt suficiente doar creativitatea și abilitățile practice. În acest domeniu este important să dețină cunoștințe în fashion și să țină pasul cu noile trend-uri.

Ce ne recomandă Reghina Nimrichter?
”Niciodată nu fă mai puțin decât poți. Cu cât un om va cunoaște mai bine tainele meseriei alese, cu atât mai mult o va practica cu plăcere, câștigând astfel aprecierea și respectul celor din jur,” ne spune formatoarea cursului, Reghina Nimrichter.

De ce să te înscrii?Forma de predare a cursului de coafor este echivalentă cu marile academii de coafură din lume. Brandul cu care se lucrează este lider global în industria saloanelor profesionale, J Beverly Hills.
Având parteneriate cu branduri puternice worldwide și experiență vastă în arta aranjării părului, Reghina ne propune un proces de învățare bazat pe practică, inovație și interactivitate.
Participanții la cursul de coafor vor primi la finalizarea cursului suport la angajarea în cele mai bune saloane din oraș.

Cum te înscrii?

Cei care doresc să se înscrie, o pot face prin link-ul următor scoalaeurotraining.ro sau la sediul școlii din Piața Huniade, nr. 3, etaj 3, clădirea Modex.