Timisoara

Sfera Timisoarei

Sfera Timisoarei

Detalii centru cultural/ONG

Adresa
Timisoara
Telefon
0722213022
Social links
Categorie
Centre Culturale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
3852

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru cultural/ONG

Asociația Sfera Timișoarei

Este o organizație non-guvernamentală înființată în martie 2013 de către un grup de 5 tinere din Timișoara. “Sfera” are ca scop stimularea și dezvoltarea spiritului civic al cetățenilor în viața comunității în care trăiesc. Proiectul își propune educarea armonioasă a individului uman; oferirea unui mediu optim pentru accesul gratuit la informare, educare, consiliere, dezvoltare personală și profesională; libertatea presei și promovarea imaginii Timișoarei și a țării.

Sfere de activitate:

Biblio-Sfera – ceainărie cu bibliotecă; spațiu pentru: expoziții; seri de film, muzică și dans; evenimente socio-culturale pentru adulți de toate vârstele.

Sfera Copiilor – loc de joacă pentru copii cu activități coordonate de către personal calificat. Se vor organiza cercuri pe grupe de vârstă, pe mai multe domenii : artă și creație, muzică și dans, știință și logică, cursuri de limbi străine și dezvoltare a limbajului, educare civică etc.

Press Sfera – birou de presă care se ocupă cu scrierea de articole jurnalistice despre aspecte interesante și unice ale orașului și ale țării. Scopul este să promovăm exemplele pozitive, să traducem articolele în limbi europene (franceză, engleză, germană, italiană, maghiară, suedeză etc.) și să le transmitem agențiilor de mass media din întreaga Europă.