Timisoara

Simplu Timisoara

S.C. Simplu Timisoara S.R.L.

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Intrarea Vega, nr. 8
Telefon
0772148351, 0751201506
Social links
Categorie
Firme de curatenie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
623

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Simplu Timisoara

Cu o experiență îndelungată în domeniul curățeniei, Simplu Timișoara oferă servicii de curățenie profesionale cu produse Chimice sau Ecologice în Timișoara, atât pentru reședințe – case, vile, apartamente – cât și pentru spații comerciale – birouri, hale, localuri, sau showroom-uri. Apelează cu încredere la servicile noastre de curățenie pentru a economisi timp și bani, beneficiind de avantajele unui mediu curat. Prețuri accessibile pentru Abonamentele Simplu Timișoara.

Abonează-te la serivicile noastre de curățenie, avem cele mai bune oferte de preț pentru că dorim să construim relații de lungă durata.Simplu Timișoara oferă servicii de Curățenie Ecologica Datorita faptului că foarte multe produse de curățare și dezinfecție conțin fel și fel de substanțe dăunătoare mediului și sunt foarte toxice pentru organism.

Simplu Timișoara oferă servicii de curățenie cu produse profesionale chimice sau ecologice. Eficient și Rapid Pentru că deranjul să fie minim Simplu Timișoara se organizează ca durata servicilor de curățenie să fie cât mai mici fără să afecteze calitatea adaptându-ne necesităților casei tale.

Personal Verificat (inclusiv cazier și analize medicale la zi)
Lasă-ți casa pe mâini bune!

Orar firma

Luni - Vineri: 7:00 - 18:00