Timisoara

SistemGas

SistemGas

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Sulina, nr. 10
Telefon
0256499597, 0256496393, 0256499729
Categorie
Firme proiectare / arhitectura
Modificat
acum 4 luni si 5 zile
Vizualizari
3444

Voteaza & Distribuie

Prezentare

SistemGas Timisoara

Dispunem de personal specializat, autorizat ISCIR si ANRGN, care ofera clientilor solutii tehnice complete în conformitate cu prescriptiile normativelor şi legislatiei în vigoare, atat in proiectare cat si in executie şi exploatare.

Servicii oferite:
1. Instalatii de alimentare cu gaz petrolier lichefiat(GPL) si gaz natural
S.C. SISTEMGAS S.R.L, conform autorizatiilor pe care le detine, executa lucrari si presteaza servicii în domeniul GPL si al gazului natural. Societatea, ofera astfel clientilor sai consumatori casnici sau industriali, servicii complete incepand de la proiectare, executie pana la avizare si autorizare a instalatiei, asigurand astfel o functionarea optima si în deplina siguranta a instalatiilor.
• Instalatii de alimentare cu gaz natural S.C. SISTEMGAS S.R.L. ofera clientilor sai servicii de consultanta, proiectare si executie in domeniul gazelor naturale pentru instalatii de utilizare gaze naturale.
• Instalatii de alimentare cu gaz petrolier lichefiat Ca o solutie alternativa a gazului natural SISTEMGAS ofera consumatorilor casnici sau industriali pentru incalzire, sau flux tehnologic, sisteme de instalatii cu sau fara vaporizare fortata, si rezervoare stocatoare de GPL de diferite capacitati (1.000 litri -50.000 litri).

2. Comercializare, distributie, transport GPL si Autogas
S.C. SISTEMGAS S.R.L. comercializeaza si distribuie GPL, asigurand furnizarea de GPL clientilor sai cu fluenta si promptitudine în orice anotimp. S.C. SISTEMGAS SRL dispune de depozit de GPL situat in Timisoara si capacitate tehnica pentru transport a combustibililor catre clienti ce este asigurata prin baza auto proprie - autocisterne GPL. Personalul nostru este autorizat ADR, pentru transporturi de marfuri periculoase.

3. Procesare GPL-auto
S.C. SISTEMGAS S.R.L. va ofera solutia alternativa a combustibilului pentru autovehicule si anume proceseaza GPL auto (Autogas), un produs omologat RAR –OCP, distribuit prin sistemele independente de alimentare a autovehiculelor cu rezervor stocator de GPL-auto si pompa de distributie.

4. Instalare, punere in functiune, service aparate consumatoare de gaz
Pentru a veni in sprijinul clientilor nostrii, S.C. SISTEMGAS SRL este autorizata sa execute lucrari de instalare, punere in functiune, service si reparare aparate consumatoare de combustibili gazosi : cazane de apa calda murale sau de pardoseala si arzatoare cu P = 300kW

5. Verificare dispozitive de siguranta S.C. SISTEMGAS SRL, detine stand autorizat in conformitate cu prescriptiile tehnice ISCIR si efectueaza verificari la deschidere-inchidere a supapelor de siguranta de parametrii maximi : Dn 65 mm, si P=25 bar.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre

Servicii oferite: Proiectare retele gaze
Zone din Timisoara: Steaua