Timisoara

Spectacole de Ziua Unirii

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
831

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș (CCAJT) celebrează Ziua Unirii prin două evenimente artistice care aduc pe scenă, în spiritul acestei mari sărbători a românilor, folclor din toate zonele țării și interpreți din generații diferite.
Astfel, în 24 ianuarie 2017, Ansamblul profesionist Banatul va susține un spectacol folcloric la Deva, la invitația Ansamblului ”Drăgan Muntean”. Un eveniment așteptat cu mare interes de publicul hunedorean iubitor de folclor, căci soliști ai spectacolului vor fi Liliana Laichici, Dana Gruescu, Ghiță Călțun Brancu și Ciprian Pop. ”Vom cânta și melodii din Banat, dar și celelalte zone etnofolclorice ale țării, într-un program alcătuit special pentru Ziua Unirii”, a precizat Liliana Laichici, directorul CCAJ Timiș. Spectacolul se va desfășura de la ora 18, la Teatrul de Artă Deva. Orchestra Ansamblului Banatul va fi condusă de dirijorul Sebastian Roșca, iar coregrafia este realizată de Brândușa și Nicolae Stănescu.

La Timișoara, joi, 25 ianuarie 2017, de la ora 17, clasa profesoarei Ana Pacatiuș va susține în sala festivă a Școlii de Artă (str.E. Ungureanu nr.1) un spectacol folcloric dedicat Zilei Unirii. Accesul publicului la acest spectacol este liber.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com