Timisoara

Spedition Pad

Spedition Pad

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Rudaria, nr. 19
Telefon
0356445680, 0723649116
Fax
0356444780
Web
http://www.padspedition.ro
Categorie
Firme transport marfa
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2345

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Spedition Pad Timisoara

Compania Spedition PAD efectueaza transporturi interne si internationale (trafic rutier) pentru orice fel de marfuri si bunuri, incluzand transporturi ADR, agabaritice si servicii de coletarie. Pentru lista completa(detaliata) de servcii puteti accesa pagina servicii transport.

De-a lungul timpului am largit oferta de servicii cat si logistica companiei, iar experienta dobandita ne permite sa oferim servicii variate de transport indiferent de natura solicitarilor primite din partea clientilor nostrii. Dispunem de tot ce este necesar pentru a va oferi solutii la nivelul exigentelor dvs. pentru transportul intern si international.

Activitatea noastra si relatiile de afaceri cu clientii si colaboratorii nostrii sunt bazate pe atentia acordata, flexibilitatea si profesionalismul nostru, toate la standarde internationale de siguranta si de transport in conditii optime. Ne pasioneaza ceea ce facem si cautam sa oferim cele mai bune relatii de colaborarea, oferindu-va in acelasi timp tarife si cotatii avantajoase de preturi, optimizate pentru nevoile specifice afacerii dumneavoastra.

Misiunea noastra este sa contribuim semnificativ la succesul dumneavoastra. Vrem sa va convingem si sa va dovedim ca experienta noastra in domeniul transportului, este punctul forte atunci cand vine vorba de calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem dinamici, flexibili si oricand ne vom stradui sa raspundem promt si cu solutii optime solicitarilor dvs., mai ales atunci cand vine vorba de provocari, pe care concurenta le numeste deseori "situatii dificile".