Timisoara

Squash Sport Arena

Detalii club sportiv

Adresa
Timisoara, Calea Aradului, nr. 48
Telefon
0729271886
Social links
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 9 luni si 1 zi
Vizualizari
2439

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

Squash Sport Arena Timisoara

Dispunem de 3 terenuri de squash omologate pentru ca tu poti fi sigur ca niciodata nu va trebui sa astepti sa joci. Daca nu ai echipamentul tau vei primi rachete si mingi de cea mai buna calitate pentru ca jocul tau sa fie cat mai placut. Fie ca te odihnesti dupa o partita sau vrei sa relaxezi intrun mediu placut, zona de lounge & bar iti ofera ambientul perfect. Squash este un sport nou în tara noastra, în trecut era practicat de industriașii de pe Wall Street în pauzele dintre sesiunile de negocieri în vederea detensionării.

Squashul, cosiderat cel mai sănătos sport atât datorită consumului enorm de calorii peste 1000 într-o oră de joc, dar și datorită faptului ca pune în mișcare majoritatea grupelor musculare. Este ușor de învățat, se poate jucat atât din placere în timpul liber dar și ca sport de performanță. Squashul este un sport indoor, poate fi practicat indiferent de situatia meteo si de temperatura de afara și se joacă de 2 persoane intre 4 pereti folosind o minge si 2 palete.

Cat costa pentru a incepe?
Trebuie să închiriezi unul dintre terenurile Squash Sport Arena fie telefonic fie online. Restul echipamentului este asigurat de noi.

OBS: Nu uita ținuta sportivă cu pantofii sport care sa fie folosiți doar la sporturi indoor și bineînțeles voia buna.
Dacă dorești îți asiguram și ore cu antrenor, detalii in rubrica tarife.

Ce presupune acest joc?
Încălțat cu pantofii sport, aflat în incinta terenului, lovești cu racheta o mingea de perete încercând să deprinzi controlul maxim asupra ei. Pentru a juca ai nevoie și de un partener.

De cat timp este nevoie pentru a invata?
De regula elementele de bază ale Squash-ului se invata în cateva luni de joc. Dar, invățarea jocului de Squash este un proces permanent.