Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

StraightAD

StraightAD

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada General Eremia Grigorescu, nr. 4
Telefon
0356630081
Social links
Categorie
Design web
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1955

Voteaza & Distribuie

Prezentare

StraightAD Timisoara

Când pasiunea e cea care te conduce, rezultatele muncii tale sunt uimitoare ... de aceea noi, cei de la straightAD, suntem atât de pasionați de design. Dacă toată lumea ar fi pasionată de ceea ce face, am trăi intr-o lume mai bună. Noi suntem o echipa de norocoşi, web designeri şi programatori web, care şi-au urmat pasiunea şi au jobul viselor lor.

Ne lăsăm imaginația şi creativitatea să zburde de fiecare dată cand avem un proiect nou, le îmbinăm cu o vastă experiență, cu excelente cunostințe în design şi dezvoltare web, cu o abordare prietenoasă şi multă flexibilitate. Mai adăugăm şi o atenție deosebită la detalii, presărăm consistență, dedicare, determinare, eficiență, persistență şi versatilitate şi voila! Rețeta noastră pentru succes. Pentru noi, graba nu strică treaba. Lucrăm repede şi lucrăm bine. Şi suntem şi modeşti. ;)

La ce ne pricepem?

Ne pricepem la multe, dar cel mai important e că ne pricepem la crearea de site-uri, la web design şi print design. Experiența acumulată in peste 7 ani de activitate ne ajută să abordăm şi să ne adaptăm la orice tip de afacere şi să-i creem o identitate unică şi de neuitat. Acordăm o mare atenție detaliilor şi punem mare preț pe calitatea muncii noastre.

Online sau offline, nu există nici o provocare creativă pe care să n-o putem îndeplini: de la web design la print design (broşuri, cataloage, pliante, calendare, carți de vizită, postere etc), putem tranforma orice cerință în realitate. Încercăm să excelăm în dezvoltarea web printr-un cod curat, printr-o interfață prietenoasă şi un sistem de management al conținutului (CMS) individualizat, care va face gestionarea site-ului dvs să pară o joacă de copii.

Filtre

Zone din Timisoara: Gara Mica

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro