Timisoara

Swiss Solutions

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Martin Luther, nr. 2, et. 3
Telefon
0724332215
Web
https://www.swiss-solutions.ro
Social links
Categorie
Firme traduceri
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
5273

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Swiss Solutions Timisoara

Swiss Solutions este un important furnizor de servicii de traducere din România. Încă din anul 2004, Swiss Solutions și-a centrat activitatea pe oferirea de traduceri rapide, calitative și profesionale, în peste 80 de limbi, pentru diverse domenii, cum ar fi automotive, medicină și farmacie, juridic, economic, inginerie, IT și marketing, la un raport excelent preț/timp/performanță.

Ca agenție de traduceri, compania oferă, pe lângă serviciile de traducere, și servicii de interpretariat, corectură, editare de text, DTP și legalizare a traducerilor.

La Swiss Solutions fiecare proiect de traducere este implementat cu un nivel ridicat de angajament de către traducători in-house și, totodată, de mai mult de 3.000 de colaboratori –traducători nativi, specializați în anumite domenii. Începând cu anul 2015, compania a pus un accent deosebit asupra limbilor est-europene, deschizând un sediu în Frankfurt, Germania. Rezultatul acestei extinderi la nivel european a generat dezvoltarea unor noi relații de colaborare cu companii din întreaga lume, precum și consolidarea unor relații mai vechi.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:30 - 18:30