Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Titel Brestovicean

Titel Brestovicean

Detalii cantaret/formatie

Adresa
Timișoara
Telefon
0721731315, 0767012848
Categorie
Cantareti / formatii
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
2874

Voteaza & Distribuie

Prezentare cantaret/formatie

Titel Brestovicean - muzica populara si de petrecere

Titel Brestovicean s-a nascut la Lugoj in judetul Timis. Primii pasi in muzica i-a facut de la o varsta frageda, studiind acordeonul sub indrumarea domnului Lica Balintescu. Pe parcurs s-a decis sa inlocuiasca instrumentul cu o armonica sarbeasca.
De mic copil a cantat alaturi de formatii cunoscute si solisti consacrati ai Banatului, precum: Nicoleta Voica, Stana Izbasa, Mirela Petrean, Adriana Antoni, Mihaela Petrovici, Tinu Veresezan, Petrica Miulescu-Irimica, etc.
Ajungand la facultate in Timisoara a avut ocazia sa cante timp de cinci ani in Ansamblul Doina Timisului si sa colaboreze in paralel cu Ansamblul Lugojana.
Dupa terminarea facultatii s-a stabilit la Lugoj unde a predat acordeonul la Scoala Populara de Arte, in paralel a continuat sa cante cu formatia sa.

Lucreaza la

Filtre cantaret/formatie

Muzica: Alte genuri, Muzica populara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com