Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Universitatea Politehnica

Universitatea Politehnica

Detalii universitate

Adresa
Timișoara, Piata Victoriei, nr. 2
Telefon
0256403000
Fax
0256403021
Web
http://www.upt.ro
Social links
Categorie
Universitati
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
7009

Voteaza & Distribuie

Prezentare universitate

Universitatea Politehnica din Timisoara

Universitatea "Politehnica" din Timisoara este una dintre cele mai mari si renumite universitati tehnice din Europa Centrala si de Est. Ea a fost infiintata in anul 1920, la scurt timp dupa unirea intr-un singur stat a tuturor teritoriilor romanesti - survenita in contextul redefinirilor statale din Europa, ce au urmat primului razboi mondial, pentru a raspunde nevoii de ingineri resimtita de societatea romaneasca a vremii in relansarea economica la care ea s-a angrenat.

In cei aproape 100 de ani de existenta, Universitatea "Politehnica" din Timisoara a produs peste 100 000 ingineri, deosebit de apreciati, deopotriva in tara si in strainatate, pentru competenta si seriozitatea lor. In prezent, Universitatea "Politehnica" din Timisoara are 10 facultati si 4 departamente independente. In cadrul lor, studiaza, respectiv lucreaza, cca 15000 studenti, cca 800 cadre didactice titulare si cca 900 cadre administrative si auxiliare.

Orar universitate

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre universitate

Zone din Timisoara: Cetate

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro