Timisoara

Anunt Platina La Rousse

Sala de nunta La Rousse Timisoara - tel. 0744777384 - pune la dispozitia dumneavoastra 2 sali de evenimente cu o capacitate de maxim 100 si 170, unde se pot organiza nunti, botezuri, mese festive, petreceri copii, banchete, majorate, onomastici, conferinte, etc.

Venue Events

Venue Ballroom & Events

Detalii sala evenimente

Adresa
Timisoara, Strada Divizia 9 Cavalerie, nr. 62
Telefon
0747037122
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
10813

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Venue Events Timisoara

Pasionati de detaliile care fac diferenta intre un eveniment reusit si unul perfect, am creat un concept unic in Romania pentru ca evenimentul tau sa treaca bariera Excelentei. Fie ca e vorba de zona privata sau zona de business, participantii la un eveniment trebuie sa ramana cu amintirea unui moment minunat!

Noi, la Venue Events, suntem cei care avem grija de asta prin: locatie la cele mai inalte standarde posibile, alegerea unui personal de elita si complexitatea pachetelor de servicii.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Parcare, Sala botez, Sala de conferinta, Sala de evenimente, Sala de nunta
Numar de locuri: peste 200
Zone din Timisoara: Tipografilor

Anunt Gold Casa Domnitei Events

Casa Domnitei Events Mosnita Noua - va punem la dispozitie doua sali de nunti, botez, petreceri de firma capacitate 70-200 respectiv 400-500 persoane, aranjamente florale, decorare sala de nunti, sala de conferinte 80-100 persoane, parcare proprie, piscina exterioara.