Timisoara

Westmotors - Toyota

Westmotors - Toyota

Detalii dealer auto

Adresa
Timisoara, Calea Lugojului, nr. 122
Telefon
0256208042
Web
https://timisoara.toyota.ro
Categorie
Dealeri auto
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
4494

Voteaza & Distribuie

Prezentare dealer auto

Westmotors - Toyota Timisoara

Firma Westmotors a fost infiintata in noiembrie 2002, ca reprezentant al marcii Toyota in Timisoara si partener al Toyota Romania. Din martie 2007, Toyota Timisoara te asteapta intr-un complex multifunctional de tip 3S: showroom - service - piesae de schimb. Investitia facuta la Timisoara este dovada angajamentului companiei fata de clientii sai - aceea de a oferi servicii complete la standardele Toyota.

Cu o suprafata de 1800 metri patrati, noul Centru Toyota isi primeste clientii cu un personal bine pregatit, gata sa ofere servicii care incep in showroom cu consultanta in cunoasterea si achizitionarea unui autovehicul Toyota si se continua in service cu operatii complexe de intretinere a autovehiculului Toyota detinut.

Calitatea superioara a sistemului de retail Toyota se bazeaza pe principiul "Respectului fata de client" - indiferent daca acesta se afla la sediul reprezentantului Toyota pentru a achizitiona o masina, pentru servicii post-vanzare, pentru a gasi o piesa de schimb sau numai pentru a arunca o privire asupra intregului ansamblu in care se desfasoara activitatea acestuia.

Orar dealer auto

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00