Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

White Lion 1977

White Lion 1977

Detalii

Adresa
Timișoara, Aleea Inului, nr. 1
Telefon
0744474072, 0721495186, 0764721177
Categorie
Tractari auto
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
2615

Voteaza & Distribuie

Prezentare

White Lion 1977 Timisoara

Serviciul de tractari este indispensabil în astfel de momente, fiind singura cale de a iesi din astfel de situatii, în care promptitudinea si profesionalismul reprezinta solutia. Încercam sa depasim standardele si asteptarile clientilor nostri de fiecare data cand avem aceasta ocazie. Colaboram cu o serie de service-uri, reprezentante, asigurari, încercând sa pastram o pozitie dominanta pe piata româneasca. Raspundem cererilor clientilor prin seriozitate, calitate, preturi acceptabile, punctualitate, promptitudine si rapiditate.

Punem accent pe eficienta si profesionalism, iar odata contactati, intervenim în cel mai scurt timp posibil la locul indicat de d-voastra. Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Pe toata durata transportului (de la locul de încarcare-pana la descarcare) autovehiculele transportate sunt ancorate în trei puncte fixe, conform normelor, folosindu-se chingi omologate. Pentru un singur autoturism se utilizeaza 3-4 chingi, pentru siguranta maxima pe timpul transportului.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Facilitati: Platforma, Program non-stop, Remorcari, Tractari
Program functionare: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Calea Sagului

Anunt Gold Tractari auto VLC

Tractari auto VLC din Timisoara ofera asistenta rutiera cu acoperire nationala, asigurand tractari auto non stop, depanare auto, remorcare auto.