Timisoara

Xdream Media

Xdream Media Timisoara

Detalii fotograf

Adresa
Timisoara, Calea Martirilor 1989, nr. 39
Telefon
0729612924
Web
https://www.xdreammedia.ro
Categorie
Fotografi
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
1939

Voteaza & Distribuie

Prezentare fotograf

Xdream Media Timisoara

Niciodată nu am încetat să ne întrebăm “ce am putea face noi acum pentru a captura emoţia acestui moment, cum afectează lumina drama şi frumusetea secundei în care aparatul de fotografiat face “clic” sau unde ar trebui să ne aflăm pentru a avea cea mai elegantă compoziţie a pozei”.

Credem şi sperăm că rodul muncii noastre va rămâne peste generatii amintirea vie a comuniunii dintre doua familii, fiind constienti ca avem doar o zi sa surprindem o poveste ce va dăinui peste ani. Toată atenţia şi energia ne-o focalizam in anticiparea momentelor cheie pentru ca mai apoi, uitându-vă prin albumul de fotografii sau urmărind materialul filmat şi atent prelucrat să aveţi impresia că retrăiţi la aceeaşi intensitate momentele unice din acea zi.

Pentru miri cea mai grea decizie este atunci când işi aleg echipa care le va pastra amintirile nuntii vii pentru o viata. Cu peste 10 ani de experienţă în televiziune şi evenimente echipa de profesionisti pe care o cautati este chiar in fata dumneavoastră.

Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specica filmului si fotografiei artistice. Nunta este plina de momente unice iar o fotografie sau o filmare cu o prelucrare profesionala sunt ca o aducere aminte plina de bucurie. Suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi un film unic, combinand pasiunea, cu cea mai inalta tehnica si experienta noastra, cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

Orar fotograf

Luni - Vineri: 8:00 - 17:30
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre fotograf

Servicii oferite: Fotograf botez, Fotograf evenimente, Fotograf nunta, Video
Program extra: Sambata
Zone din Timisoara: Soarelui