Timisoara

Young Engineers

Young Engineers

Detalii organizator cursuri

Adresa
Timisoara, Bulevardul Revolutiei din 1989, nr. 8, corp A, et. 3, camera 307
Telefon
0740968643
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
368

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Young Engineers Timisoara

Young Engineers îşi desfăşoară activitatea în domeniul educaţiei de peste 10 ani, fiind o companie internaţională care operează în peste 40 de ţări, oferind unui număr de peste 25.000 de elevi la nivel mondial, programe de educaţie STEM de calitate, prin care elevii îşi dezvoltă abilităţile secolului 21.

Organizăm cursuri de robotică şi inginerie pentru copii de diverse vârste. Cursurile Young Engineers le permit elevilor să înveţe ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică prin construirea de modele LEGO® motorizate. Abordarea pedagogică a lecţiilor este structurată într-o manieră foarte deliberată, se bazează pe metode de predare actuale, derulându-se pe durata unui întreg an şcolar, pe bază de curriculum. Abordarea este una de tip “edutainment”, lecţiile noastre fiind distractive dar mai ales educative: education + entertainment.

Noi ajutăm copiii să-şi descopere vocaţia şi îi pregătim pentru succes, prin predarea competenţelor secolului 21 pe care experţii le-au identificat drept cei mai importanţi factori în succesul carierei. Acestea includ munca în echipă, abilităţile de rezolvare a problemelor şi capacitatea de a gândi creativ, dezvoltându-le copiilor de ASTĂZI abilităţile necesare pentru a deveni inginerii şi oamenii de ştiinţă de MÂINE.

Recunoaşterea internaţională a succesul nostru:
- elevii care participă la programele Young Engineers au prezentat îmbunătăţiri în şcoală. Potrivit “Centrului pentru Cooperare şi Progres” din Israel, "Participarea la cursuri ajută copiii să reuşească în şcoală. Pentru copiii din clasele inferioare, programul oferă o infrastructură de cunoştinţe de bază care le permite să înţeleagă materialul pe care îl vor învăţa în ştiinţe şi matematică în clasele superioare”.
- în 2011, fondatorului şi CEO-ului Young Engineers i-a fost acordat premiul “Antreprenorul Anului” de către organizaţia Youth Business International, condusă de către Prinţul Charles.
- în 2013, Universitatea Carnegie Mellon, a ales să lanseze pe piaţă modelul exclusiv “edutainment” Young Engineers în rândul ministerelor naţionale de educaţie din întreaga lume.
- de asemenea, programele Young Engineers au primit aprecieri din partea Şcolii de Educaţie Harvard cât şi din partea Comisiei Uniunii Europene care recent a acordat YE certificatul de excelenţă în educaţie, ca o recunoaştere remarcabilă a procesului continuu de inovare şi cercetare pentru produsele educaţionale excepţionale.

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Copii
Tip curs: IT
Zone din Timisoara: Cetate