Timisoara

Zilele Frumusetii si Ingrijirii la Eurotraining

Zilele Frumusetii si Ingrijirii la EUROTRAINING

Detalii eveniment

Telefon
0256220357
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Apartine de
Scoala Eurotraining
Vizualizari
857

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 16 decembrie 2013 - Miercuri 18 decembrie 201317:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Despre înfrumuseţare, îngrijire şi relaxare se va discuta la Eurotraining în perioada 16-18 decembrie, în cadrul evenimentului dedicat zilelor frumuseţii.

Evenimentul îşi propune a aduce în prim plan importanţa îngrijirii corporale, indiferent că vorbim despre îngrijirea părului, tenului sau de îngrijirea corpului pe timpul iernii. Iarna îşi are farmecul său însă răcirea temperaturii poate crea neplăceri asupra aspectului nostru. De aceea, este important să aflăm care sunt cele mai potrivite căi de a ne pregăti de iarnă şi de sărbătorile care vor veni, având mereu o coafură care să se potrivească în aceste zile, cu o îngrijire potrivită a tenului precum şi un masaj care să ne relaxeze în această perioadă care poate deveni deseori agitată.

Zilele frumuseţii
se vor desfăşura pe perioada a trei zile, 16-18.12.2013, interval orar 17:00-18:00, la sediul şcolii EUROTRAINING, în Timişoara, şi vor avea în prim plan pe formatorii noştri, Anca Gogance - formator coafor, Eduard Dumitrescu - formator curs maseur şi pe Daniela Obrejan - formator curs cosmetică. Fiecare din cei 3 formatori au o experienţă vastă în domeniu şi de multe ori cursanţii vin în număr mare la fiecare şedinţă tocmai datorită formatorilor noştri, care îmbină cunoştiinţele teoretice cu exemple practice, utile fiecărui cursant. Marţi, începând cu orele 18:00, în cadrul evenimentului va avea loc un moment important şi anume extragerea câştigătorilor concursului tombolă ,,Recomandă şi câştigă”.

Participarea la eveniment este gratuită şi este dedicată tuturor cursanţilor şi colaboratorilor noştri şi persoanelor interesate să ne cunoască precum şi cursurile pe care şcoala noastră le organizează.


Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta