Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

ASR Principele Radu al Romaniei va lansa la Iulius Mall Volumul Trei Poduri peste Lume

ASR Principele Radu al Romaniei va lansa la Iulius Mall Volumul Trei Poduri peste Lume

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1371

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 23 octombrie 201317:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României va lansa miercuri, 23 octombrie 2013, ora 17.00, la Librăria Cărtureşti din IULIUS MALL Timişoara volumul „Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 și 2003”, editat de Curtea Veche Publishing. Lansarea din Timișoara continuă turneul de promovare a volumului în țară, fiind precedată de evenimente similare în Buzău, Alba Iulia, București și Arad.

„Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003” a Principelui Radu al României este un jurnal „pe sărite“, în care aventura spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României. Misiunea sa, aceea de a purta numele şi spiritualitatea românească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei în familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României.

Cele trei poduri din titlul cărții fac referire la trei treceri diferite, simultane și fundamentale în viața Alteței Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la România comunistă la lumea liberă, trecerea de la condiția de actor la cea de principe regal.

„Este o lucrare apăsat subiectivă, dar prezintă o poveste de viață destul de neobișnuită. Mă simt obligat față de societate să vorbesc despre aceste lucruri. Sfertul de secol despre care cartea vorbește mi-a oferit o sumedenie de ocazii de a fi mândru de familia și de țara mea, precum și de timpul meu. (…) Aducerea între paginile cărții a acestor gânduri este și un fel de a mulțumi pentru tot ceea ce am primit. Un personaj de film spunea, acum vreo douăzeci de ani: <<Ceea ce primești la naștere este un dar de la Dumnezeu. Ceea ce faci cu ceea ce primești este darul tău către Dumnezeu>>.”(ASR Principele Radu al României)

„Principele Radu ilustrează în chip strălucit idealul permanent al Familiei Regale: a servi România.”
(Frédéric Mitterrand)

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro