Timisoara

Bancomat Raiffeisen Bank - Strada Stefan Cel Mare

Bancomat Raiffeisen Bank - Strada Stefan Cel Mare

Detalii bancomat

Adresa
Timișoara, Strada Stefan Cel Mare, nr. 53
Social links
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
2842

Voteaza & Distribuie

Prezentare bancomat

Bancomat Raiffeisen Bank Timisoara - Strada Stefan Cel Mare

Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online).

Raiffeisen Bank are o retea de peste 540 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti, dintre care 100.000 de IMM-uri si 6.800 corporatii mari si medii.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea, incheiata in iunie 2002, a celor doua entitati detinute de Grupul Raiffeisen in Romania: Raiffeisenbank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola Raiffeisen S.A., infiintata in 2001, dupa preluarea bancii de stat Banca Agricola de catre grupul austriac.

Raiffeisen Bank este subsidiara Raiffeisen Bank International AG (RBI), cu sediul la Viena, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate si de investitii din Austria si o banca universala de top in Europa Centrala si de Est (ECE). RBI a rezultat din fuziunea principalelor arii de afaceri ale Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) cu Raiffeisen International Bank-Holding AG, tranzactie finalizata oficial in octombrie 2010. RBI este o subsidiara integral consolidata a RZB, care detine 78,5% din actiunile Bancii, listate la Bursa de Valori din Viena, restul fiind liber tranzactionabile.

Orar bancomat

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre bancomat

Banca: Raiffeisen Bank
Program extra: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Lunei