Timisoara

Bancomat Citibank - Biserica Sarbeasca

Bancomat Citibank - Biserica Sarbeasca

Detalii bancomat

Adresa
Timisoara, Piata Unirii, nr. 4
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 9 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1293

Voteaza & Distribuie

Prezentare bancomat

Citibank este una dintre cele mai importante institutii financiare din lume, cu o traditie de peste 200 de ani, deservind peste 200 de milioane de clienti in 160 de tari din lume.

Originile Citibank se gasesc in anul 1812 cand institutia financiara a fost infiintata ca banca a orasului New York. Flexibila si orientata spre solutii, investind permanent in idei inovatoare, Citibank a devenit in 1894 cea mai mare banca din SUA, pentru ca, in 1902, sa aiba deja filiale in Asia.

Mai tarziu, in 1930, atinge performanta de a fi cea mai mare banca internationala, avand 100 de sucursale in afara Statelor Unite, in nu mai putin de 23 de tari. In 1976 se produce schimbarea numelui in Citibank. Anul 1985 marcheaza patrunderea bancii pe piata din Europa Centrala si de Est, cu cea dintai sucursala inaugurata in Ungaria. Astazi, banca este prezenta in majoritatea tarilor importante din aceasta zona.

Citi este prezenta în Romania din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public si organizatiilor non-profit. Valorificand experienta si reteaua globala Citi, oferim clientilor nostri persoane juridice solutii financiare simple, inovatoare si responsabile.

Filtre bancomat

Banca: Citibank
Zone din Timisoara: Cetate