Timisoara

Hotel Castel Royal

Hotel Castel Royal

Detalii hotel

Adresa
Mosnita Noua, Strada Principala, nr. 880
Telefon
0356421448, 0747020264
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
5368

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Castel Royal Mosnita Noua

Hotelul Castelului Royal dispune de 12 camere duble şi 5 apartamente mobilate şi utilate în acelaşi stil renascentist, care prin împletirea elementelor germanice cu cele italiene oferă o ambiantă de neuitat, situat la doar 5 minute de Timisoara. Intrarea în locaţie se face printr-un hol amplu, ce asigură legătura între hotel, sala de evenimente şi berărie.

Aici piesa de rezistenta o reprezintă recepţia impunătoare, din lemn masiv sculptat manual, cu elemente clare şi bine definite. Candelabrele impresionante din bronz şi sticla, specifice stilului, pereţi lambrisaţi în lemn de stejar şi o scară din lemn masiv, a cărei elemente sculptate duc cu gândul la luxul şi opulententa palatelor princiare de odinioară, întregesc rafinamentul încăperii.

Elementele de actualitate sunt prezente prin prisma liftului ultra modern, care asigura transportul persoanelor cazate şi a bagajelor la etajele superioare. Accesul în lift se face pe bază de cartela şi are posibilitate de deschidere pe ambele sensuri.

Cele 12 camere duble şi cele 5 apartamente oferă maximul de confort prevăzut pentru o locaţie de patru stele, fiind spaţioase, cu ferestre largi care să asigure pătrunderea luminii naturale, amenajate cu mult bun gust, iar accesul se face pe bază de cartela.. Mobilierul din lemn masiv, corpurile de iluminat şi elementele de decor specifice stilului renascentist, sunt în perfectă armonie cu dotările de ultima generaţie din grupurile sanitare, sistemele de încălzire şi climatizare.

Apartamentele complexului oferă posibilităţi de cazare deosebite, având fiecare două dormitoare şi living, balcoane cu vedere în curtea interioară, grup sanitar propriu. Două din cele 5 apartamente au un design mai deosebit, fiind prevăzute cu o scară interioară, din lemn, ce face legătura între living şi cel de-al doilea dormitor aflat chiar în turnul Castelului. O altă facilitate pe care o oferim clienţilor noştri este parcarea proprie cu 20 de locuri disponibile.

Locatia este situata la doar 5 minute de Timisoara.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 4 stele
Facilitati: Bar, Internet, Parcare, Restaurant, Sala nunta, Terasa, Wi-Fi
Servicii: Mic dejun
Localitate: Mosnita Noua
Zone din Timisoara: Ciarda Rosie