Timisoara
Fara poza

Anunt Platina Restaurant La Rousse

Restaurant La Rousse din Timisoara - va asteapta sa organizati evenimentele importante din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, majorate, onomastici, banchete, 8 martie, valentines day, revelion, mese festive, impreuna cu echipa noastra!

Restaurant Casa Bunicii 1

Restaurant Casa Bunicii Timisoara

Detalii restaurant

Adresa
Timisoara, Strada Maresal Alexandru Averescu, nr. 1 B
Telefon
0723656918
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 1 luna si 4 zile
Vizualizari
12454

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Casa Bunicii Timisoara


In anul 2005 am deschis Mini Club®, unul dintre primele cluburi de copii din Timișoara. În cei 4 ani ce au trecut de atunci am organizat peste 1500 de petreceri pentru copii… și părinți. Casa Bunicii a venit ca o continuare firească a Mini Club®, restaurantul nostru fiind dedicat îndeosebi familiilor cu copii cărora le oferim numeroase facilitați ce transformă o ieșire la restaurant cu copiii dintr-o problemă intr-o plăcere.

Fiindca mare parte din copilărie mi-am petrecut-o la bunica mea din Jebel meniul nu putea fi decat unul banațean. Cu toate ca este destul de dificil sa faci sa semene mâncarea de la restaurant cu cea de acasa efortul nostru a fost îndreptat înca de la început în aceasta directie. Atunci când am compus meniul am lucrat împreuna cu bunica mea in varsta de 89 de ani și mama mea, pe post de consultanți. Astfel ca vechile rețete care mi-au încântat copilaria sunt acum strânse în meniul Casei Bunicii.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 12:00 - 24:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: International, Romanesc
Facilitati: Loc de joaca pentru copii, Terasa
Numar de locuri: 50-100
Servicii oferite: Locatie evenimente
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Elisabetin
Deschis: Sambata, Duminica

Anunt Gold Restaurant Casa Domnitei

Restaurant Casa Domnitei din Mosnita Noua va pune la dispozitie doua sali de nunti de 150-200 respectiv 400-500 persoane, aranjamente florale, decorare sala de nunti, sala de conferinte 80-100 persoane, parcare proprie