Timisoara
Se afişează 111-120 din 2505 rezultate.
  • Inoxul, în inima bucătăriilor profesionale
  • 0

  • Pentru că bucătăria unui restaurant de renume este locul în care trebuie să se întâlnească igiena exemplară, profesionalismul și cele mai bune echipamente pe care personalul să le poată utiliza în scopuri specifice, pentru maximizarea eficienței, inoxul ...
  • Cum să crești calitatea serviciilor într-un restaurant? 10 sfaturi utile
  • 0

  • Fără îndoială, calitatea reprezintă cheia competitivității când vorbim despre locațiile de tip restaurant. Industria alimentară este caracterizată de dinamism, iar consumatorii sunt și ei oameni foarte activi, astfel că valoarea creării unei experiențe deosebite n-a fost niciodată mai importantă.
  • Fara poza
  • 0

  • sos rosii, mozzarella, calamari, midii, creveti, caracatite, usturoi, busuioc, lamaie, rucola
  • 32.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • sos rosii, mozzarella, pui, ardei, masline
  • 27.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • sos rosii, mozzarella, ciuperci, prosciutto cotto, salam, chilli
  • 29.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • sos rosii, mozzarella, prosciutto cotto, ciuperci – 700 gr. – 25
  • 27.00 LEI