Se afişează 871-880 din 1655 rezultate.
-
Ficatul de gasca il tragem putin la tigaie in unt. Fructele sunt caramelizate cu putin zahar si se sting cu cognac. Separat facem un blin (o clatita mica si putin mai groasa) si asezam ficatul pe ea. Asezonam totul cu un sos de cafea.Cantitate: 25...
-
49.99 LEI
-
Pieptul de rata se cresteaza si se trage putin la tigaie, apoi se da la cuptor cu grija ca sa pastreze un interior roz si fraged. Ananasul se da la tigaie in putin unt, se adauga putin zahar, ghimbir, chilli, miere si se stinge cu otet balsamic.Ca...
-
31.99 LEI
-
Pieptului fraged ii facem un buzunar, pe care il umplem cu hribi dinstuiti si legume. Il tragem apoi putin la tigaie si il dam la cuptor. Vi-l servim cu un delicios sos din marar, patrunjel si condimente.Cantitate: 250 gr
-
26.99 LEI
-
Pieptul fraged de pui il crestam sub forma unei pernite si-l umplem cu branza camembert si fistic. Il tragem putin la tigaie sa se rumeneasca pentru ca apoi sa-l dam la cuptor. Cand amestecul s-a inmuiat bine vi-l servim dumneavoastra cu un sos ca...
-
23.99 LEI
-
Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute.Cantitate: 250 gr
-
16.99 LEI
-
Pulpele dezosate le taiem in bucati potrivite si le marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moi si mai aromate. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat...
-
26.99 LEI
-
Cantitate: 300 ml
-
9.99 LEI
-
Cantitate: 300 ml
-
9.99 LEI
-
Cantitate: 300 ml
-
9.99 LEI
-
Cantitate: 300 ml
-
11.99 LEI
311222311224311225311226311229311230311209311210311211311212