Se afişează 1-10 din 26 rezultate.
- poze 2
-
Gastronomia greceasca nu mai are nevoie de nici o prezentate. Savuroasă și delicioasă! Dintre ispititoarele mâncăruri vegetariene, cea de vinete este preferata mea. Și, cum anul acesta n-am ajuns în Grecia, să aducem Grecia la noi!
- poze 1
-
Una din cele mai apreciate feluri de mancare de catre persoanele care merg la restaurant, de catre persoanele care stiu sa aprecieze un preparat rafinat, este coq au vin.
- poze 1
-
Paste cu naut vegetariene (de post).
- poze 2
-
Salata mixta cu naut si quinoa vegetariana (de post).
- poze 1
-
Iata o reteta de shake cu care ne putem incepe diminetile frumoase de primavara.
- poze 1
-
Consumul de peste aduce beneficii extraordinare organismului uman. Unul dintre cele mai recomandate preparate din peste este specialitatea din macrou afumat din Delta Dunarii, un produs ce are la baza o reteta veche de sute de ani.
- poze 3
-
Pentru ca am postat mancaruri raw, dulciuri raw, tagliatelle raw, m-am gandit ca ar fi cazul sa postam si un aperitiv raw. Nu am vrut doar sa bifez sectiunea, ci am vrut sa aduc in atentia tuturor cat de usor se poate face acest aperitiv.
- poze 1
-
Porumbul este folosit in bucataria romaneasca de sute de ani, in general, prin malaiul gatit in diferite forme. Nici nu e rau, mai ales daca ne uitam valorile nutritive. Porumbul contine acizi grasi nesaturati si este bogat in saruri, fibre...
- poze 1
-
Mancarea e cu atat mai buna cu cat este mai colorata, mai vie. Astfel a ajuns in farfuria mea si aceasta salata, care pe langa combinatia de culori, exceleaza si prin combinatia de arome. Veti vedea imediat de ce!
- poze 1
-
Vorbim din nou despre dulciuri. Ce sa facem daca suntem atat de ispititi de ele...? Gasim variante mai sanatoase pentru a le introduce in alimentatie fara sa ne simtim atat de vinovati.
400005399505394532394533345053400064347928399918351170346164