Timisoara
Se afişează 171-180 din 229 rezultate.
  • 0

  • poze 1
  • Scorțișoara nu este doar un aliment delicios, are și o varietate de efecte spre sănătate, începând cu menținerea pielii tinere, lipsite de riduri, și ajungând până la reglarea glicemiei în sânge. În urma unui studiu realizat de Centrul de Cercetare al Nutriției Umane USDA din Beltsville, Maryland, centrul mondial lider în studiul legăturilor dintre boală și nutriție, s-au obținut informațiile legate de rolul scorțișoarei în reglarea glicemiei din sânge.
  • 0

  • poze 1
  • Atunci când simțim o reală stare de sete, un pahar cu apă ne este absolut necesar. Dacă, însă, apa rece sau ceaiul din plante neîndulcit și cu câteva cuburi de gheață nu sunt suficiente și nu ne este potolită setea, înseamnă că nu simțim o sete naturală, ci doar o dorință, un apetit, rezultat direct al pervertirii gustului.
  • 0

  • poze 1
  • ”Boli care se pot trata cu hrana crudă”, iată, sună uimitor, însă este adevărat, hrana de zi cu zi este cel mai bun medicament!
  • Mitul fals al proteinei din carne!
  • 0

  • poze 1
  • Mitul fals al proteinei din carne!
    Adepții dietei exclusiv crude au nevoie de mult mai puțină mâncare decât cei ce mănâncă hrană procesată?
    Da, hrana lor fiind plină de nutrienți!
    De ce?
    Pentru-că prin fierbere sau coacere, mul...
  • Exista dieta anti-stres?
  • 0

  • poze 1
  • Dacă ne gândim că ”dieta” reprezintă felul în care trăim, zi de zi, cu siguranță avem multe de povestit... Dacă ne-am gândi că felul în care mâncăm vorbește despre felul în care ne aflăm, din punct de vedere al echilibrului emoțional, iarăși, am putea spune multe…
  • Pasi catre sanatate, simplu si firesc!
  • 0

  • poze 1
  • A avea în echilibru întreaga noastră existență, a trăi în armonie cu noi si cu tot ce ne înconjoară, este un proces minunat de creație al fiecăruia și întreagul rezultat se bazează pe profunzimea cu care noi înțelegem și alegem să ne desfășurăm în aceasta creație.
  • 0

  • poze 1
  • Nutritionistul international cu practica si studii de cercetare in nutirtie, dr. Gillian McKeith a identificat o serie de alimente miraculoase, bogate in substante nutritive si enzime esentiale pentru sanatatea noastra.