Se afişează 1-10 din 26 rezultate.
- poze 1
-
Paste cu naut vegetariene (de post).
- poze 2
-
Salata mixta cu naut si quinoa vegetariana (de post).
- poze 1
-
Porumbul este folosit in bucataria romaneasca de sute de ani, in general, prin malaiul gatit in diferite forme. Nici nu e rau, mai ales daca ne uitam valorile nutritive. Porumbul contine acizi grasi nesaturati si este bogat in saruri, fibre...
- poze 1
-
Mancare de urzici si spanac de post/vegetariana.
- poze 2
-
Buretii de roua sunt o specie de ciuperci de camp, foarte apreciata inca din antichitate pentru gustul deosebit si proprietatile pe care le aduce sanatatii noastre. Sunt un aliment foarte bogat in proteine, care se gatesc foarte repede si usor.
- poze 1
-
Vorbim din nou despre dulciuri. Ce sa facem daca suntem atat de ispititi de ele...? Gasim variante mai sanatoase pentru a le introduce in alimentatie fara sa ne simtim atat de vinovati.
- poze 1
-
Varza kale are niste proprietati incredibile si este considerata superalimentul momentului. Plina de antioxidanti, minerale si vitamine, aceasta varza scade considerabil riscul de cancer ovarian si cancer la san si diminueaza riscul de artrita.
- poze 2
-
Gastronomia greceasca nu mai are nevoie de nici o prezentate. Savuroasă și delicioasă! Dintre ispititoarele mâncăruri vegetariene, cea de vinete este preferata mea. Și, cum anul acesta n-am ajuns în Grecia, să aducem Grecia la noi!
- poze 1
-
Fructul avocado este bogat acizi graşi omega-3, adică are grăsimi sănătoase care sunt benefice pentru sănătatea inimii şi a creierului. Reglează tensiunea arterială, scade nivelul trigliceridelor, protejeaza ficatul si ajuta la mentinerea nivelului optim al glicemiei.
- poze 1
-
Vara este anotimpul meu preferat. Iubesc diminetile de vara, planurile de concediu, relaxarea la o terasa dupa o zi plina, dar mai ales iubesc explozia de culori din piete...
394532394533399918394290351282346164348473400005346757351373